→ Встигни заробити Hamster — нова криптовалюта в Telegram, заробляй за кожне натискання.

Оригінальні візитки косметологів

123

Оцінили: 28

Зміст:
Розмір шрифту:

Оригінальні візитки косметологів

Візитна картка косметолога, як, втім, і будь-якого іншого фахівця, повинна розташовувати до себе клієнта, викликати інтерес, довіру та бажання звернутися за послугами. До того ж візитівка має запам'ятовуватися, щоб у разі потреби саме вона першою виникала в пам'яті людини. За ці функції відповідає дизайн. У цій статті ми покажемо на прикладі візиток для косметологів, наскільки оригінальним та цікавим може бути дизайн цього виду поліграфії.

Переважна більшість візиток косметологів виконані в одному стилі - нудному, нецікавому і ніяк не демонструє фахівця.

 

Характерні елементи візитних карток косметологів:

viz-kosm1 жіноче обличчя з підкреслено гарною бархатистою шкірою
viz-kosm2 будь-яка квітка біля обличчя
viz-kosm3 дотик рук до обличчя
viz-kosm4 особа з нанесеною маскою або іншим косметологічним засобом
viz-kosm5 стилізовані візерунки з метеликів, квітів або завитків
viz-kosm6 великий обсяг контактної інформації

 

Всі декоративні елементи мають в своєму розпорядженні біля обличчя моделі, як би обрамляючи його «красою і ніжністю». Як правило, кольорову гаму вибирають світлу, пастельну. Перевага надається рожевому, блакитному, салатовому та білому кольорам. Ви побачили в такому дизайні щось незвичайне, цікаве, круте чи хоча б привабливе? Ми також ні.

Типовість такого дизайну обумовлена стереотипністю мислення, нібито зовнішній вигляд візиток лікарів має залишатися у межах певних стандартів. А що якщо замінити стандартну фотографію мальованим персонажем, а стандартну маску для обличчя – жартівливішими кружальцями огірків? Тоді вийде так:

viz-kosm7 viz-kosm8 viz-kosm9

 

Це вже більш цікаво і незвичайно - маленький крок за рамки стандартів, що набридли.

Які прийоми можна використовувати для створення оригінального дизайну візиток для косметологів?

Перш за все, не бійтеся використовувати яскраві соковиті кольори, тим більше що вони зараз на піку моди. При цьому навіть якщо на візитівці буде стандартна фотографія жіночої особи, яскравий колір «витягне» весь дизайн. Подивіться, якими помітними і незабутніми можуть бути візитки косметологів:

viz-kosm10 viz-kosm11

 

Тим, хто все ж таки віддає перевагу ніжним пастельним тонам, ми рекомендуємо наголошувати на вишуканих і елегантних відтінках і хитромудрих оригінальних орнаментах. Це незвичайне рішення виглядатиме виграшно, тому зможе виділитися на тлі конкурентів. Ось найбільш вдалі приклади:

viz-kosm13 viz-kosm14 viz-kosm15

 

Сміливо використовуйте різні фактури, використовуйте щось більше, ніж заливка фону або градієнт. Сьогодні в тренді незвичайні фактури та патерни, тому рекомендуємо звернути увагу на стилізацію під метал чи тканину – вони користуються найбільшою популярністю та виглядають дуже стильно. Такий дизайн буде виглядати дуже несподівано та оригінально, тому увага цільової аудиторії візитівці забезпечена.

Однотонні візитки теж можуть виглядати оригінально, якщо використовувати нестандартні кольори та не перевантажувати лицьову сторону картки інформацією. Такі візитки виглядають одночасно яскраво та лаконічно, тому звертають увагу аудиторії на ключову інформацію – ім'я фахівця.

Дизайн візитки косметолога у студії WeLoveBrands

Будь-яка візитна картка може виглядати стильно та креативно, якщо не боятися вийти за рамки загальноприйнятих стандартів та використати свою фантазію. Ми в цьому переконані, тому створюємо унікальний дизайн візитки , щоб вона яскраво виділялася на тлі конкурентів, привертала увагу цільової аудиторії та запам'ятовувалась. Ми розробимо такий дизайн і для вас, якщо ви готові вручати своїм клієнтам та партнерам стильні, оригінальні, круті візитки.

Оцініть матеріал:

Натисніть на сердечко, щоб проголосувати!

Кількість голосів: 28

Середня оцінка 4.4 / 5