→ Встигни заробити Hamster — нова криптовалюта в Telegram, заробляй за кожне натискання.

Цікава сувенірна продукція: 12 ідей, які оцінять споживачі

172

Оцінили: 39

Зміст:
Розмір шрифту:

Цікава сувенірна продукція: 12 ідей, які оцінять споживачі

Сувенірна продукція як частина корпоративної культури допомагає формувати імідж компанії та вибудовувати довгострокові відносини зі споживачем. А нестандартна сувенірка йде ще далі – проникає в душу отримувача та наголошує на його значущості. Щоб споживач виділив ваш продукт із маси схожих і перейнявся довірою до бренду, сувенір має бути оригінальним, корисним та підібраним з урахуванням інтересів одержувача.

 

Тобто. успіх оригінального подарунка залежить від трьох складових:

 

корисного предмета;

нестандартного дизайну;

специфіки бізнесу.

 

Рекламні сувеніри повинні асоціюватись з вашою компанією, тому на них слід наносити логотипи, слогани та інші елементи фірмового стилю. Але робити це треба не бездумно, а після ретельної підготовки.

Перш ніж розробити цікаве оформлення, необхідно вивчити сферу діяльності компанії, визначити, з якою метою та кому вручається сувенір, а також зрозуміти, яку інформацію краще розмістити на тому чи іншому предметі.

Саме так працюють дизайнери студії WeLoveBrands. Замовивши дизайн сувенірної продукції у нас, ви отримаєте яскравий і нестандартний продукт, що точно потрапляє в ціль.

Навіщо морочитися з цікавим та оригінальним оформленням? Тому що такий подарунок дозволить споживачеві відчути себе особливим і стимулюватиме його купувати ваш продукт знову і знову.

 

Нестандартна сувенірна продукція – ключ до серця споживача

Не знаєте, який товар вибрати для брендування? Пропонуємо 12 цікавих ідей для створення оригінальної сувенірної продукції.

 

Кошик для гурманів . Сюди можна покласти продукти, які любить той чи інший клієнт чи ваш бізнес-партнер (сири, шоколад тощо). Все їстівне красиво оформити, розмістивши на упаковці фірмові елементи.

Набори з чаєм або кавою . На саму коробку, а також на кожен чайний пакетик або стик кави можна нанести логотип компанії та побажання або прикрасити їх якими-небудь персонажами.

Чай у пробірці . Набір з пробірок (оформлених наприклад у вигляді сигари), в яких будуть різні сорти чаю з описом складу, стане хорошим презентом для цінителів цього напою.

Свічка з нестандартним посланням . Розмістити можна все, що завгодно – від привітань та надихаючих цитат до гумористичних картинок. Щоб підсилити ефект, підберіть для свічки ексклюзивний аромат (лаванда, карамельний латте, ваніль та ін.).

Шкіряний килимок для мишки . Цей аксесуар є одним з найпопулярніших, а якщо додати цікавий напис під стать одержувачу або прикрасити річ фірмовими елементами компанії, то подарунок набуде особливого значення.

Ялинкові прикраси з розписом та логотипом (до Нового року) . Нанести можна будь-який візерунок, побажання, гумористичну напис - все, що хочете, аби подарунок запам'ятався та асоціювався з вашою компанією.

Флешка з логотипом – незвичайний та корисний сувенір . Це не тільки необхідна річ для зберігання інформації, але й чудовий подарунок, який нагадуватиме про вас довгі роки.

PowerBank та зарядні пристрої – ще один корисний та довговічний подарунок, який постійно нагадуватиме про вашу компанію, викликаючи приємні емоції та асоціації з вашим продуктом.

Ігри та головоломки – цікавий та нестандартний сувенір, який не захочеться випускати з рук. Це можуть бути пазли, ігри та загадки з логотипом, брендований кубик Рубіка та багато іншого.

Стакани, що світяться . Усередині склянки наноситься зображення або напис, який починає підсвічуватись, як тільки взяти предмет до рук.

Парасолі із символікою компанії – корисний подарунок та ефективний рекламний носій. Брендована парасолька захистить від дощу і привертатиме увагу споживачів.

Термокухлі – сувенір, який відрізняється практичністю та естетичністю. Поверхня чашок дозволяє нанести логотип, напис чи малюнок за допомогою гравіювання та шовкографії. Підходить для проведення промо-акцій та вручення подарунків співробітникам.

 

Неважливо, що ви збираєтеся дарувати флешки, чашки, ручки, годинники, ювелірні прикраси або щось інше. Яким би не був ваш вибір, кожен предмет потребує гарної подачі. Досягти цього можна за допомогою унікального оформлення.

 

Замовте розробку дизайну сувенірної продукції у студії WeLoveBrands та радуйте своїх клієнтів приємними сюрпризами, адже саме дизайн допомагає перетворити звичайний сувенір на особливий та цікавий подарунок.

Оцініть матеріал:

Натисніть на сердечко, щоб проголосувати!

Кількість голосів: 39

Середня оцінка 4.4 / 5