→ Встигни заробити Hamster — нова криптовалюта в Telegram, заробляй за кожне натискання.

Найкращі логотипи брендів одягу

0

Оцінили: 0

Зміст:
Розмір шрифту:

Найкращі логотипи брендів одягу

Для логотипу бренду одягу важливо бути не тільки таким, що запам'ятовується, і згодом впізнаваним, але і стильним. Тому що він є квінтесенцією стилю всієї компанії, відображаючи її бачення дизайну та сприйняття гармонії форм та кольору. У цій статті ми розглянемо найкращі логотипи брендів одягу всіх часів.

 

Кількість брендів одягу невблаганно зростає, як і їх логотипів. І виділитися у всьому цьому різноманітті дуже складно. І ще складніше створити справді унікальний логотип для бренду одягу та не повторити при цьому вже існуючі образи. Бо надто вже глибоко вони засіли в головах споживачів. З іншого боку, це класика у чистому вигляді, перевірена часом. Класика, на яку варто якщо не рівнятися, то хоча б звернути увагу та перейняти досвід.

Отже, які вони, найкращі логотипи модних брендів усіх часів?

Zara

Ця торгова мережа панує серед усієї групи компаній Inditex. Сьогодні дуже рідко можна зустріти людину, якій не знайомий логотип Zara - лаконічний, люксовий та неймовірно стильний. І при цьому досить простий. Жодної зайвої деталі – лише чорне тло та білі літери назви компанії. Але ці літери, цей шрифт знають усі. До речі, до корпорації Inditex належать і такі бренди одягу, як Oysho, Stradivarius, Bershka, Pull&Bear, Uterque, Massimo Dutti та багато інших. Їхні логотипи оформлені в тому ж стилі - лише назва марки чорним кольором. Розрізняються вони лише стилем шрифту. І, тим не менш, все більш ніж впізнавані.

brend-odegdy1

 

Fendi

Цей відомий італійський бренд було засновано ще 1925 року. Сьогодні будинок моди Fendi випускає не лише одяг, а й гаманці, сумки, окуляри та парфумерію. Дизайн їхнього логотипу представляє дві літери «F», повернутих один до одного. Шрифт логотип - Helvetica. Дизайн було розроблено самим Карлом Лагерфельдом, який на той момент був художнім керівником компанії. Зображення символізує перевагу, елегантність та досконалість.

brend-odegdy2

Burberry

Це провідний будинок моди у Великій Британії, який був заснований Томасом Барберрі ще в 1856 році. Для логотипу був використаний образ лицаря, який скаче на коні і тримає в руках спис та щит. Зображення коня передає гордість, чистоту та велич, тоді як щит є символом захисту та заступництва. Дизайн логотипу будинку моди Burberry вважається іконою стилю та одним із найзнакових образів в індустрії світової моди.

brend-odegdy3

Chanel

Будинок моди Chanel був заснований паризьким кутюр'є та іконою стилю Коко Шанель. На сьогоднішній день цей бренд є найвідомішим серед усіх модних брендів. Тому він асоціюється з вишуканістю, розкішшю та витонченим стилем справжньої жінки. Дизайн логотипу розробила сама Коко Шанель, взявши за основу власні ініціали. Багато хто скаже, що цей логотип занадто простий, але все геніальне просто.

brend-odegdy4

Dolce&Gabbana

Поза всяким сумнівом, це один із провідних брендів елітної моди з Італії. Логотип складається з перших букв прізвищ засновників цього будинку моди – Доменіко Дольче та Стефано Габбана. Стиль зображення заснований на естетиці бароко та передає потужний посил бренду. Білий колір у дизайні логотипу символізує чистоту та чарівність, а чорний колір уособлює перевагу та елегантність.

brend-odegdy5

Prada

Це всесвітньо відомий італійський будинок моди, який спеціалізується на дизайні не лише одягу, але також взуття, сумок, головних уборів та інших аксесуарів. Бренд отримав назву від імені засновника бренду Маріо Прада. Логотип складається з назви, які виконані в унікальній літерній формі, що втілює фірмовий стиль. Всі букви в логотипі Prada пов'язані між собою, а чорний колір оформлення символізує силу та елегантність.

brend-odegdy6

Gucci

Цей популярний будинок моди з Італії відомий випуском модного одягу, аксесуарів із високоякісної шкіри, текстилю та парфумерії. У промисловості високої моди логотип фірми Gucci одна із найвідоміших і відомих. Сам логотип є дві літери «G» у дзеркальному відображенні, які ніби нашаруються один на одного, з'єднуючись воєдино. Це відоме зображення сьогодні можна сміливо назвати синонімом вишуканого стилю та розкоші.

brend-odegdy7

Hermes

Французький будинок моди Hermes був заснований ще в 1837 році і спочатку був невеликою майстернею, в якій шили екіпірування для екіпажів та верхової їзди. Згодом Hermes змінив свою спеціалізацію та почав випускати аромати, одяг та шкіряні аксесуари. Логотип бренду є зображенням екіпажу із запряженим конем, яке дає відсилання до походження компанії та віддає належне її витокам. Зображення виконане в нестандартному помаранчевому кольорі, що робить його характерною рисою бренду, його родзинкою. Насправді логотип Hermes визнано найстильнішим в індустрії моди.

brend-odegdy8

Louis Vuitton

Цей всесвітньо відомий будинок моди із Франції спеціалізується на створенні одягу та аксесуарів класу "люкс". Відомий логотип компанії розробив син засновника модного будинку Жорж Віттон. В основу дизайну були покладені ініціали Луї Віттона, які перехрещуються, поєднуючись воєдино і доповнюючи один одного. Чорний колір шрифту символізує вишуканість, розкіш та вічну класику стилю.

brend-odegdy9

Alexander McQueen

Британський бренд Alexander McQueen випускає лінійки модного одягу класу "люкс" з 1992 року. І за цей час будинок моди вже встиг здобути світову славу та любов мільйонів шанувальників. Дизайн логотипу може бути простим, але це оманливе враження. Для шрифту дизайнери вибрали шрифт Times New Roman, який вважається найбільш простим та зручним для візуального сприйняття. Вставка «С» у «Q» символізує ідею про те, що, маючи величезний творчий потенціал, навіть найменше швейне ательє може з часом зрости у всесвітньо відомий модний бренд.

brend-odegdy10

 

Насправді всесвітньо відомих логотипів брендів одягу набагато більше, ніж ми привели в цій статті. І, напевно, кожен з вас може доповнити цей перелік своїми улюбленими логотипами. Але ця десятка – вічна класика стилю та елегантності, шику та розкоші. Класика, визнана мільйонами. Всі ці логотипи позбавлені химерних зайвих деталей і у своєму дизайні роблять ставку на власне ім'я. Можливо, саме тому вони стали іконами стилю.

Довіряйте розробку логотипу вашої компанії тільки професіоналам з розвиненим прекрасним почуттям, дизайнерам, які тонко відчувають стиль і дух часу і вміють втілити всю суть вашого бренду в одному образі.

Оцініть матеріал:

Натисніть на сердечко, щоб проголосувати!

Кількість голосів: 0

Середня оцінка 0 / 5