→ Встигни заробити Hamster — нова криптовалюта в Telegram, заробляй за кожне натискання.

Найкращі візитки дизайнерів

132

Оцінили: 30

Зміст:
Розмір шрифту:

Найкращі візитки дизайнерів

З очевидних причин, візитні картки дизайнерів мають бути стильними, креативними та професійними. І найчастіше вони такими є. Адже візитівка дизайнера відображає не лише його навички та вміння, а й саме бачення дизайну та унікальний стиль. У цій статті ми зробили добірку найкреативніших, на наш погляд, візитних карток дизайнерів.

 

Візитка дизайнера – це його дзеркало, яким цільова аудиторія визначає, чи можна довірити такому фахівцеві свій проект. Тому дизайнери часто намагаються зробити свої візитки максимально креативними. Однак тут важливо не переборщити, інакше пересічному обивателю така прогресивність поглядів може здатися надмірною і незграбною. Створюючи візитку для дизайнера потрібно дотриматися балансу між творчим самовираженням і точкою зору звичайної людини.

Ось найкращі прийоми, які варто використовувати при створенні візитки для дизайнерів:

1. Яскраві соковиті фарби

Яскрава палітра кольорів, як правило, набагато краще привертає увагу цільової аудиторії, ніж м'які пастельні відтінки. До того ж яскраві фарби дають набагато більший простір для дизайнерського самовираження. Комбінуйте соковиті або навіть неонові кольори в оформленні візиток дизайнерів, щоб показати свій унікальний стиль. Тим більше що сьогодні яскраві живі відтінки в моді. Ось найкращі приклади таких візиток:

viz-diz1 viz-diz2

 

2. Замальовки та ілюстрації

Що може краще продемонструвати талант дизайнера, аніж його власні роботи? Тим більше, якщо вони якісно та детально відмальовані. Використовуйте у дизайні візиток унікальні малюнки, нариси, ілюстрації, персонажі, намальовані самим дизайнером – так ви зможете наочно продемонструвати клієнтам свої художні здібності та привернете їхню увагу та інтерес.

viz-diz3 viz-diz4

 

3. Мінімалізм

Мінімалістичне оформлення також доречне для візиток дизайнера, але за однієї умови – воно має бути супер-стильним. Тільки так ви зможете привернути увагу та інтерес цільової аудиторії. В іншому випадку вийде нудна і нічим не примітна візитівка. Хоча мінімалізм і є одним із найскладніших дизайнерських стилів, його ефект вартий того, щоб ризикнути.

viz-diz5 viz-diz6

 

4. Чорний фон

Незважаючи на те, що сьогодні у тренді білий колір, чорний виділяється набагато краще. І набагато більше привертає увагу клієнтів, бо одразу впадає у вічі. До того ж, на чорному тлі всі кольори виглядають особливо яскраво та стильно. Подивіться, який крутий результат може вийти:

viz-diz7 viz-diz8

 

5. Незвичайні патерни

Фон візитки дизайнера зовсім не обов'язково має бути монотонним. Внесіть у дизайн трохи різноманітності, хитромудрості, гри чи гумору за допомогою оригінальних патернів. Особливо круто виглядають унікальні візерунки, автором яких є сам власник візитки.

viz-diz9 viz-diz10

 

6. Рухаючі візитки

Зробити візитку дизайнера унікальною можна за допомогою незвичайної форми. Величезний інтерес у аудиторії завжди викликають візитки, які можна висувати, розкладати, відклеювати чи ще якось взаємодіяти. А якщо при маніпуляції з'являється якась додаткова дизайнерська фішка, то ефект приголомшливий. Ось найкращі з таких візиток:

viz-diz11 viz-diz12

 

7. Нестандартне розташування тексту

Засобом самовираження може стати не лише колір чи малюнок, а й текст на візитівці. Розташуйте його вертикально, під кутом, розбийте на частини або стилізуйте особливим чином – так ви покажете клієнтам, що здатні знайти оригінальне та нестандартне рішення для будь-якого завдання.

viz-diz13 viz-diz14

 

Дизайн візиток для дизайнера від студії WeLoveBrands

Хочете замовити унікальний дизайн візиток, щоб він з першого погляду вражав цільову аудиторію своєю оригінальністю та неймовірним стилем? Саме такі візитки створюють дизайнери студії WeLoveBrands. Ми завжди готові зробити цей світ яскравішим і цікавішим, тому завжди знаходимося в пошуку нестандартних рішень. Ви пишатиметеся своєю новою крутою візиткою в нашому виконанні.

Оцініть матеріал:

Натисніть на сердечко, щоб проголосувати!

Кількість голосів: 30

Середня оцінка 4.4 / 5