→ Встигни заробити Hamster — нова криптовалюта в Telegram, заробляй за кожне натискання.

Дизайн та редизайн сайту: ціна під ключ в Україні

9306

Оцінили: 1980

Зміст:
Розмір шрифту:

Дизайн та редизайн сайту: ціна під ключ в Україні

Скільки коштує дизайн сайту в Україні та від чого залежить його ціна? Вартість веб-дизайну лендингу, інтернет-магазину, корпоративного сайту на різних CMS з індивідуальною розробкою або шаблоном. Дивіться прайс на 2024 рік від студії WeLoveBrands.

Дизайн сайту на шаблоні чи індивідуальне проектування з нуля: огляд цін

Ціна веб-дизайну – важлива складова під час замовлення послуги розробки будь-якого онлайн-ресурсу. Оскільки від зовнішнього вигляду та зручності користування сайтом залежить інтерес та залучення аудиторії, рівень конверсії, впізнаваність бренду, то варто приділити особливу увагу оформленню та юзабіліті.

Вартість дизайну сайту не може бути фіксованою та однаковою для різних проектів, адже кожен з них особливий, зі своїми функціями та фішками, для впровадження яких потрібна різна кількість часу. Впливають на ціну та особливості розробки. Тобто є різниця – шаблонний дизайн чи унікальний.

У разі використання готового шаблону знадобиться менше часу та фінансових коштів, але будуть обмеження щодо можливостей, доопрацювання функціоналу, виникнуть труднощі з просуванням та впровадженням фірмового стилю. В результаті ви отримаєте простий неунікальний дизайн, який може зустрічатися на інших онлайн-майданчиках. Але якщо ви обмежені у бюджеті або потрібний швидкий запуск односторінника, використовуйте шаблонний дизайн. Він обійдеться приблизно в 100-150 $.

Індивідуальний дизайн відповідає конкретним завданням бізнесу. Для його створення використовуються унікальні елементи інтерфейсу та контент, що позитивно відбивається на просуванні та ранжируванні сайту.

Якщо ви хочете наголосити на фірмовому стилі, покращити імідж, виділитися на тлі конкурентів, підвищити довіру користувачів, вам потрібен саме унікальний дизайн сайту.

Його вартість становить від 400 $, але може досягати 5000 $.

website-design-prices

Що впливає на вартість дизайну сайту


website-design-pricesКількість годин, необхідних для роботи 

Від виду сайту та складності проекту загалом залежить, скільки знадобиться часу на створення дизайну. Чим об'ємнішим буде ресурс, чим більше функцій та блоків необхідно впровадити, тим буде дорожче.


website-design-pricesВартість години роботи веб-дизайнера

Професійний дизайнер здатний створити не лише привабливий зовні, а й зручний у використанні веб-ресурс. Якісний дизайн добре запам'ятовується, а завдяки юзабіліті відвідувачі легко знаходять потрібну інформацію та швидко оформляють замовлення. Година роботи досвідченого фахівця коштує дорожче, ніж у початківця.


website-design-pricesТип сайту

Будь-який сайт складається із сторінок. Чим більше їх необхідно створити, тим дорожчим буде дизайн. При цьому є сторінки, яким приділяється особлива увага, наприклад головна або портфоліо. 


website-design-pricesСтворення прототипу

Щоб користувачам було простіше працювати з сайтом, вони швидше знаходили потрібну інформацію, відсіваючи зайве, важливий UX/UI-дизайн. Перший відповідає за роботу інтерфейсу, а другий за його зовнішній вигляд. 


website-design-pricesФункціонал

Неможливо проектувати «зовнішність» сайту у відриві від його функціоналу. Кількість різних елементів і блоків, що потребують окремого промальовування (меню, фільтри, кнопки тощо), також впливає на вартість веб-дизайну.


website-design-pricesІнтерактивні елементи та фішки

Створення слайдів, меню, онлайн-чатів, 3D об'єктів, прихованих символів за допомогою обігравання негативного простору, зникаючих елементів при наведенні мишки і т.д. допомагає привернути увагу користувачів та втягнути їх у гру. Розробка таких фішок коштує дорожче стандартних складових.


website-design-pricesАдаптивність

Якщо потрібна мобільна версія сайту, щоби він однаково коректно відкривався на різних типах пристроїв, включаючи ПК, смартфон, планшет, плазму, нетбук або iPad, доведеться заплатити більше.


website-design-pricesСпосіб розробки 

Індивідуальний веб-дизайн, створений під завдання конкретного бізнесу, що містить весь необхідний функціонал і круте оформлення з урахуванням фірмового стилю компанії, обійдеться дорожче за шаблонний.

website-design-prices

Скільки коштує дизайн сайту в Україні

Гарний дизайн – це такий, який розроблений з урахуванням юзабіліті, стилістики, завдань бізнесу та потреб цільової аудиторії. Він включає не тільки промальовування окремих елементів, але також верстку та програмування, а також опрацювання концепції. Адже без ідеї не буде чудового результату. 

При цьому хороший дизайнер проводить аналітичну роботу, підбирає референси та стилістику, малює всі макети, продумує, як розмістити графічні елементи та контент, спростити взаємодію з сайтом. Все це стосується індивідуальної розробки веб-дизайну. У випадку з шаблоном все набагато простіше, адже тоді фахівець керується можливостями, які надає шаблон.

Ціни на web-дизайн:


website-design-pricesшаблонный дизайн – от 100$;


website-design-pricesшаблонный с доработкой – от 250$;


website-design-pricesиіндивідуальний дизайн – від 400 $.

Це приблизні ціни на дизайн, адже вартість формується з урахуванням кількості сторінок та різних фішок, складності проекту, особливості верстки та ін.

Що дорожче: дизайн чи верстка? Вартість веб-дизайну в Україні складає 30-60% загальної суми проекту. А решта – це верстка та інші роботи. При цьому ціна самої верстки не фіксована. Вона коливається в діапазоні від 20 до 50$ за сторінку і залежить від кількох факторів, серед яких складність робіт, інструменти для верстки, роздільна здатність екранів, перелік браузерів, які потрібно врахувати, і т.д.

website-design-prices

Ціни на дизайн сайтів в залежності від їх типу

Одним із критеріїв, за яким визначається ціна дизайну – це тип сайту. Якщо розділити ресурси за призначенням та змістом, можна виділити такі:


website-design-pricesлендинг пейдж або односторінник - від 400 $;


website-design-pricesсайт-візитка (обсяг до 10 сторінок) – від 500 $;


website-design-pricesкорпоративний сайт – від 800 $;


website-design-pricesкаталог – від 900$;


website-design-pricesінтернет-магазин – від 1300$;


website-design-pricesсайт послуг – від 800$;


website-design-pricesпромо сайт – від 900$;


website-design-pricesмаркетплейс – від 2000$.

Найпростішим і недорогим є дизайн односторінника, а найбільш складним та трудомістким – дизайн маркетплейсу, інтернет-магазину чи інформаційного порталу. 

website-design-prices

Скільки коштує 1 година роботи веб дизайнера

Вартість дизайну сайту розраховується виходячи з часу, який буде потрібно на проектування ресурсу, та ціни години роботи веб-дизайнера. Останній показник залежить від досвіду та навичок фахівця.


website-design-pricesДизайнер-початківець – від 8 до 12$


website-design-pricesMiddle-дизайнер – від 12 до 22$


website-design-pricesSenior чи арт-директор – від 30$

Вартість дизайну landing page

Лендінг пейдж або односторінник створюється для стимулювання продажів, повідомлення про акції та знижки, для збору даних клієнтів. Існує кілька способів розробки – із шаблонним або унікальним дизайном.

Створення лендингу на конструкторі коштуватиме близько 10$, якщо замовляти послугу у фрілансера. Компанії не беруться за такі проекти. Але якщо ви хочете унікального дизайну, то розраховуйте, що доведеться заплатити від 70$ за екран лендингу в студії. 

Скільки коштує зробити найпростіший сайт? Оскільки стандартний односторінник складається з п'яти блоків інформації, то вартість індивідуального дизайну становить від 350$. Але якщо екранів буде більше, відповідно зросте і ціна.

website-design-prices

Вартість дизайну корпоративного сайту

Ціна дизайну корпоративного сайту залежить від загальної кількості сторінок з унікальним оформленням та особливостями головної сторінки. При цьому вартість зовнішньої відрізняється від ціни внутрішніх.

До внутрішніх сторінок сайту відносяться Портфоліо, Послуги, Відгуки, Про проект, Контакти, сторінка 404. При додаванні блогу треба враховувати, що тут розміщуються як статті, так і їх анонси. 

Вартість дизайну сайту:


website-design-pricesголовна сторінка – від 200$;


website-design-pricesвнутрішні сторінки – від 80$ за одиницю.

Вартість дизайну інтернет-магазину

Ціни на оформлення інтернет-магазину відрізняються у різних компаній. При цьому на вартість впливає кількість розділів та сторінок, функціонал, особливості дизайну карток товарів. 

З чого складається вартість інтернет-магазину:


website-design-pricesголовна сторінка – від 300$;


website-design-pricesмакет каталогу – від 1500$;


website-design-pricesшаблон картки товару – від 15$;


website-design-pricesмакет інформаційної сторінки – від 80$.

Таким чином вартість оформлення інтернет-магазину з нуля обійдеться близько 2000$.

Щоб у роботі онлайн-майданчика не виникало проблем, наймайте досвідченого UI/UX-фахівця, який виконує якісний дизайн інтерфейсу.

website-design-prices

Ціна дизайну сайту на Wordpress

Сайти на Вордпрес мають ряд переваг, до яких входить зручне навігаційне меню, різні безкоштовні модулі, відмінна взаємодія з пошуковими системами і можливість змінювати теми. Однак, щоб створювати на Wordpress власні макети, потрібно знати CSS. Розширювати функціонал потрібно зі знанням справи, щоб не уповільнити роботу системи, а регулярне оновлення може викликати труднощі при адмініструванні. Тому для роботи важливо знайти досвідченого веб-дизайнера.

Вартість послуг з оформлення ресурсу варіюються в діапазоні від 500 до 1670 $ в залежності від типу сайту, кількості сторінок та витрачених на роботу годин. 

Ціна дизайну сайту на Бітрікс

1С-Бітрікс підходить для створення, розвитку та просування сайтів будь-якої складності – від простих односторінників до інтернет-магазинів та корпоративних порталів. CMS дозволяє редагувати шаблони, змінювати шрифти та кольори у всіх блоках.

Вартість дизайну корпоративного сайту на Bitrix в середньому коштуватиме 400-700$, а інтернет-магазину – 600-1250 $. При цьому розробка займає від двох тижнів до місяця.

Якщо бюджет обмежений, можна розробити дизайн для однієї або 2-3 сторінок, а інші адаптує верстальник за аналогією. Так ви заощадите 50-60%. Однак, максимальний ефект досягається при оформленні кожної сторінки веб-ресурсу.

Ціна дизайну сайту на UMI.CMS

Переваги дизайну на UMI.CMS полягають у адаптивності, можливості доопрацювання, швидкій роботі сайту, здатності виконати редизайн. Можливості, які надає ця CMS, дозволяють зробити ресурс унікальним, таким, що запам'ятовується і що головне – зручним для користувача. Допускається вносити редагування в дизайн, додавати опції та блоки в момент повноцінного функціонування сайту.

Розробка дизайну сайту на UMI.CMS, налаштування та доопрацювання шаблону відбувається за допомогою мови програмування CSS. Вартість послуги складає від 50 $.

website-design-prices

Питання - відповідь

 

website-design-pricesЩо включає ціна дизайну сайту, а за які послуги потрібно доплатити?

 

Послуга створення дизайну може включати не лише підбір графічних елементів, промальовування та розміщення їх на сайті, але й аналітичну роботу, розробку концепції унікального оформлення, створення прототипу та верстку. Для отримання детальної інформації зв'яжіться за телефоном або месенджерами з менеджерами нашої студії.

 

website-design-pricesЧи є різниця у вартості дизайну сайту у Києві та Дніпрі?

 

Замовлення дизайну сайту в Києві коштуватиме дорожче, ніж у Дніпрі. На ціну впливають такі чинники як вартість оренди офісу, рівень зарплат фахівців, загальна кон'юнктура ринку. Тому вам вирішувати, де шукати веб-дизайнера, виходячи зі своїх фінансових можливостей.

 

website-design-pricesСкільки коштує оформити сайт в Україні?

 

Ціна веб-дизайну залежить від багатьох факторів: тип сайту, його призначення, кількість сторінок, тарифи спеціаліста і т.д. Якщо це лендинг, то вартість може дорівнювати 400-500 $, а у випадку з виданням новин або інтернет-магазином бюджет може становити кілька тисяч доларів. 

Для розрахунку вартості веб-ресурсу з урахуванням завдань вашого бізнесу скористайтесь онлайн-калькулятором або залиште заявку на нашому сайті.

 

website-design-pricesСкільки коштує замовити дизайн сайту у фрілансера та в студії?

 

Фрілансер сам вирішує, яку суму за який проект назвати, залежно від рівня кваліфікації, витраченого часу, терміновості роботи та бажаного заробітку. Відрізняються тарифи у різних регіонах України. Найдорожче буде у Київі, а дешевше – у невеликих містах. У середньому, на фрілансі 1 година роботи веб-дизайнера коштує 10$.

Щодо студій, то у них вартість дизайну виходить дорожче, оскільки враховуються витрати на оренду офісу та податки. Але в такому разі над проектом працює команда досвідчених фахівців, яка відповідає за результат, адже компанії цінують свою репутацію. Ціна унікального дизайну сайту формується з урахуванням різних факторів та розраховується індивідуально. Орієнтовна вартість – від 400$.

 

website-design-pricesЯк розраховується вартість web-дизайну?

 

Якщо відома фіксована вартість оформлення головної та внутрішніх сторінок, можна порахувати орієнтовну вартість веб-дизайну. 

Наприклад:

Вартість головної сторінки 200 доларів, а внутрішніх – 55 доларів, тоді

  • складаємо кількість внутрішніх сторінок, які треба оформити;

  • множимо отримане число на 55;

  • до цієї цифри додаємо ціну за головну сторінку;

  • отримуємо підсумкову вартість дизайну сайту без урахування верстки.

Тобто, 200 + 55 х 5 сторінок = 475$.

 

website-design-pricesЯк відбувається розробка веб-дизайну?

 

Розробка дизайну сайту відбувається так. На першому етапі дизайнер аналізує конкурентів, шукає та розбирає приклади оформлення різних сайтів, визначає основні тенденції у дизайні ресурсів конкретного сегменту бізнесу. Потім виконується прототипування. Фахівець прораховує найзручніший для користувача курс пересування сайтом і створює відповідний прототип. Наступний крок – наповнення контентом та підбір графічних елементів. На заключному етапі дизайнер формує візуальний ряд, опрацьовує деталі макету та переходить до анімації.

Замовити прорахунок сайту

Бажаєте отримати крутий дизайн сайту, що привертає увагу цільової аудиторії, спрощує процес замовлення чи покупки і виділяється на тлі конкурентів? Розробимо індивідуальний веб-дизайн під завдання вашого бізнесу та відповідно до фірмового стилю. Детальніше про етапи розробки, терміни та оплату ви можете дізнатися, перейшовши за посиланням. Для уточнення деталей та розрахунку вартості послуги зателефонуйте нам  або напишіть у месенджерах.

Оцініть матеріал:

Натисніть на сердечко, щоб проголосувати!

Кількість голосів: 1980

Середня оцінка 4.7 / 5