→ Встигни заробити Hamster — нова криптовалюта в Telegram, заробляй за кожне натискання.

10 способів зробити логотип онлайн: кому підходить дешеве і швидке рішення

0

Оцінили: 0

Зміст:
Розмір шрифту:

10 способів зробити логотип онлайн: кому підходить дешеве і швидке рішення

Логотип – це обличчя компанії. Знак або символ приваблює та інтригує, представляє компанію та виділяє її серед конкурентів, але при цьому не перевантажує інформацією про специфіку бізнесу.

 

Навіщо потрібний логотип?

  • Підвищує впізнаваність фірми та продукту. Логотип відбиває головну ідею бізнесу та допомагає споживачам визначити сферу діяльності компанії.

  • Виділяє бізнес серед конкурентів. Кожен елемент логотипу має сенс і викликає певні асоціації. Споживачі бачать знак та пов'язують його з конкретною компанією.

  • Підвищує довіру до бренду. Логотип викликає позитивні емоції та зміцнює імідж компанії. Наявність лого свідчить про серйозність бізнесу.

Функції логотипу

рекламна – знак формує образ компанії та викликає у людей відповідні асоціації;

психологічна – зображення відбиває цінності, близькі вашої аудиторії;

естетична – гарний логотип приваблює аудиторію та підвищує цінність товару;

гарантійна - лого на продукті говорить про його якість.

Види логотипів

текстовий – це, зазвичай, назва компанії, прописана фірмовим шрифтом;

символьний – знак, графічний символ чи іконка, асоціативно пов'язана з компанією;

буквено-цифровий – поєднання символу та букв (наприклад, абревіатура назви);

комбінований - знак та назва фірми;

емблема – один із найскладніших видів (назва вплетена у спеціальну художню форму).

Як створити логотип онлайн?

Створення логотипу – трудомісткий процес, що потребує часу, спеціальних знань та творчого підходу.

Якщо ви сумніваєтеся у своїх силах, замовте розробку логотипу професіоналів. Дизайнери WeLoveBrands створять привабливий лого, що відображатиме діяльність вашої компанії та несе певний зміст та емоції. Ставка на професіонала – це вибір якості та креативного виконання.

Якщо вас приваблює творчий процес і ви хочете самостійно реалізувати свої ідеї, спробуйте створити логотип за допомогою онлайн-конструкторів.

Такий варіант підійде для тих, хто:

  • хоче отримати лого швидше;

  • неспроможний виділити велику суму на розробку;

  • має цікаві ідеї та хоче сам втілити їх у життя.

Перед створенням лого онлайн, враховуйте що:

  • Логотип має бути простим (що він простіше, тим легше його виділити серед інших).

  • Знак – це більше ніж набір елементів. Він передає ідею компанії та несе особливе посилання.

  • Логотип має асоціюватись із продуктом.

  • Знак слід робити унікальним, щоб його елементи не нагадували інші логотипи.

  • Всі складові логотипу (відтінки, шрифти, графічні символи) повинні добре виглядати на будь-якому носії (як на моніторі, так і на папері).

10 онлайн-ресурсів для створення лого

Створити логотип можна, використовуючи онлайн-конструктори. На сайті треба вказати назву фірми чи продукту, вибрати відтінки та шрифти – і логотип готовий.

Пропонуємо 10 популярних онлайн-сервісів:

 

Logaster – зручний російськомовний сервіс, що дозволяє створити логотип за пару хвилин. Необхідно в спеціальне поле внести назву та вказати напрямок роботи. Після цього система видасть кілька варіантів зображення. Відібравши найбільш підходящий, ви зможете змінити розташування елементів, текст, шрифт та колір. Переваги ресурсу: безкоштовне завантаження логотипу в малому розширенні; можливість завантажити логотип у кількох форматах; завантаження логотипу, оптимізованого для соціальних мереж.

Genlogo – простий у використанні та багатофункціональний конструктор. Необхідно вказати назву компанії та слоган, а потім вибрати один із представлених варіантів. Після цього ви зможете підібрати колір та шрифт. Для завантаження доступний файл у форматі PNG (роздільною якістю по ширині – 800 пікселів).

Turbologo – сучасний ресурс з безліччю варіантів (мінімалізм та вінтаж, текстові та геометричні форми).

ONLINELOGOMAKER – найпростіший ресурс для створення різних логотипів. Ви зможете підібрати колір, шрифт та іконку, а також додати своє зображення. Логотип можна завантажити у форматі PNG.

Cool text – безкоштовний сайт для створення логотипу. Спочатку слід вибрати шаблон, з яким ви хочете працювати. Після цього підбираєте шрифт, його розмір та колір, градієнт та текстуру.

Designmantic – конструктор з великим набором шаблонів (російською мовою). Слід написати назву компанії та вказати специфіку роботи, після чого сервіс видасть вам кілька варіантів. Вибраний макет можна відредагувати. На сайті є 40 кириличних шрифтів. Щоб скачати логотип, необхідно зареєструватися та купити макет (безкоштовного завантаження немає).

Logojoy – принцип роботи такий самий, як і на інших сайтах. Спочатку ви вводите назву, вибираєте стиль оформлення, кольорову гаму та вказуєте слоган. Після цього система видає логотип. Щоб продовжити роботу, треба зареєструватись. Особливість конструктора - можна побачити, як виглядатиме лого на футболці (для цього слід навести зображення мишкою).

Graphicsprings – зручний конструктор, що дозволяє створити логотип за 1 хвилину. Після вибору відповідного варіанту та внесення змін ви зможете подивитися, як логотип виглядатиме на футболці, папках, блокнотах та на сайті.

Designevo – набір інструментів дозволяє отримати не лише лого, а й допомагає створити прості листівки та постери.

Logomakr – це ресурс для самостійної розробки логотипів. Використовуючи іконки, геометричні фігури та текст, ви створюєте свій логотип.

Якщо ви сумніваєтеся у своїх силах або хочете отримати оригінальний та особливий логотип, замовте його розробку у студії WeLoveBrands. Тоді знак гарантовано впишеться в стилістику та дизайн вашого сайту та асоціюватиметься виключно з вашим брендом та продуктом.

Дизайнери представлять вам кілька вдалих рішень, а ви оберете те, яке вам більше сподобається та підійде для вашої сфери діяльності. 

Унікальний логотип швидко не з'явиться, зате ви отримаєте знак, який визначатиме головні напрямки роботи компанії, виділятиме її серед конкурентів та підвищуватиме лояльність клієнтів. Замовити логотип можна за допомогою телефону в контактах.

Оцініть матеріал:

Натисніть на сердечко, щоб проголосувати!

Кількість голосів: 0

Середня оцінка 0 / 5