→ Встигни заробити Hamster — нова криптовалюта в Telegram, заробляй за кожне натискання.

Логотип для розплідника собак: як викликати інтерес і підвищити довіру

0

Оцінили: 0

Зміст:
Розмір шрифту:

Логотип для розплідника собак: як викликати інтерес і підвищити довіру

Розплідник собак – особливе місце, в якому можна знайти захисника та вірного друга на все життя. Заводчики пропонують різні породи собак, включаючи вихованців з родоводом та різними нагородами, і часто вони коштують чималих грошей. Щоб збільшити продаж, необхідно залучити покупців, зачепити їх за живе та викликати довіру. З цим завданням чудово справляється оригінальний логотип для розплідника собак.

 

Оскільки люди краще сприймають картинку, ніж текст, то не дивно, що фірмовий знак – це перше, на що вони звертають увагу під час пошуку розплідника. Причому споживачам вистачає кілька секунд для оцінки візуального образу та ухвалення рішення. Ось тому і важливо, наскільки привабливо виглядає логотип і які емоції він викликає.

Для залучення клієнтів слід створити цікавий та емоційний логотип. Добре, якщо знак відображатиме ваш професіоналізм, любов і дбайливе ставлення до собак. Тоді довіра та лояльність з боку споживачів тільки зростатимуть, і ваша репутація на ринку посилиться.

Чому важливий логотип для розплідника собак?

Правильний логотип працює на імідж компанії та сприяє збільшенню продажів. Якщо він виділяється і викликає інтерес, то і шансів на те, що покупець зробить вибір на вашу користь, побільшає.

Фірмовий знак є не лише візитною карткою будь-якого бізнесу, а й гарантією якості. Адже компанії, які попрацювали над створенням лого, сприймаються як серйозніші та надійніші.

Що дає логотип для розплідника собак

 

Логотип для розплідника собак інформує споживачів про специфіку роботи;

 


Логотип для розплідника собак виділяє розплідник серед конкурентів;

 


Логотип для розплідника собак підкреслює індивідуальність та розкриває конкурентні переваги;

 


Логотип для розплідника собак підвищує довіру та лояльність;

 


Логотип для розплідника собак покращує імідж;

 


Логотип для розплідника собак формує певний образ про розплідник.

 

Щоб відбудуватися від конкурентів і запам'ятатися аудиторії, фірмовий знак має бути унікальним та цікавим. Як створити ефективний логотип для розплідника розглянемо далі.

Особливості створення логотипів для розплідників собак

Розробляючи логотип, слід пам'ятати, що він має бути виразним, інформативним та лаконічним. Не варто перевантажувати знак безліччю деталей і створювати веселку, тому що це ускладнює її сприйняття і може відштовхнути аудиторію.

Краще використовувати невелику кількість елементів, нейтральні тони та/або 1-2 яскраві відтінки для акценту. Тоді логотип виглядатиме стильно та легко запам'ятовуватиметься.

Для розплідника собак можна створювати шрифтові та комбіновані знаки, а також емблеми. Текстові лого виглядають сучасно та лаконічно, комбіновані інформують про рід діяльності, а емблеми передають основну ідею.

В основу логотипів для розплідників найчастіше ставлять зображення собак та лапок. Це можуть бути як стандартні картинки, так і мальовані чи стилізовані образи.

Логотип для розплідника собакЛоготип для розплідника собак

На вибір образу впливають особливості роботи розплідника. Наприклад, якщо ви розводите собак конкретної породи або різних порід, то покажіть це в лого, якщо продаєте вихованців, які беруть участь у виставках, використовуйте зображення кубків та нагород, а якщо пропонуєте ще й додаткові послуги (готелі для тварин, дресирування, послуги грумера та т.д.), вибирайте символи, які асоціюються з любов'ю до тварин та турботою.

Щоб створити знак, який виділятиметься серед конкурентів та привертатиме увагу покупців, можна використовувати замість традиційних зображень собак геометричні форми та абстрактні елементи.

Як створити ефектний логотип для розплідника собак

Основними елементами дизайну, які впливають на сприйняття логотипу, є кольорова гама, образ та шрифт. З їхньою допомогою можна донести до аудиторії потрібне посилання і викликати ті чи інші емоції.

Щоб фірмовий знак привабливо виглядав, всі елементи повинні гармонійно поєднуватись один з одним і формувати єдиний образ у свідомості споживачів.

Вибираємо виразний образ для логотипу

Комбіновані логотипи та емблеми передбачають використання зображень, що відповідають роду діяльності, геометричних фігур, різних символів чи несподіваних образів.

Найчастіше в логотипах для розплідників собак можна побачити :

 

• зображення собак;

 

• лапи та сліди;

 

• кубки, стрічки та нагороди;

 

• геометричні форми.

 

• серця та інші символи, що асоціюються з любов'ю, турботою та спілкуванням з тваринами;

Такі лого зрозумілі та інформативні. Вони повідомляють, чим займається компанія і на що чекати споживачам. А ось для створення оригінального знака слід відмовитися від звичних зображень та використовувати несподівані образи чи абстрактні елементи.

Логотип для розплідника собакЛоготип для розплідника собакЛоготип для розплідника собакЛоготип для розплідника собак

Як за допомогою кольорової гами створити емоційний логотип

Кожен відтінок викликає певні емоції та асоціації. Щоб вибрати правильний для вашого бізнесу колір, необхідно зрозуміти, яке ви хочете справляти враження на цільову аудиторію.

Наприклад, якщо потрібно передати дружелюбність і теплоту, вибирайте жовтий і помаранчевий відтінки, для відображення спокою та надійності підійде синій, щоб привернути увагу та показати енергію, можна використовувати червоний, а для створення нейтрального лого його можна оформити у чорно-білих тонах.

Логотип для розплідника собак

При розробці логотипів для розсадників собак найчастіше вибирають чорний, білий, синій, помаранчевий, червоний та золотистий відтінки. Ви можете оформити свій фірмовий знак у популярному для цієї сфери кольорі або використовувати невластиві тони (наприклад, зелений або рожевий).

Тільки вибираючи колір, пам'ятайте, що він повинен відповідати специфіці вашого бізнесу та ідеї, яку ви хочете донести до аудиторії.

Логотип для розплідника собакЛоготип для розплідника собакЛоготип для розплідника собакЛоготип для розплідника собак

Вплив шрифту на сприйняття логотипу

Шрифт відіграє у дизайні логотипів. З його допомогою можна підкреслити індивідуальність та розкрити характер бренду.

Шрифтовий стиль впливає сприйняття логотипу, викликаючи певні асоціації та передаючи аудиторії повідомлення. Так, класичні шрифти без засічок покликані підкреслити надійність і стабільність, а рукописні шрифти використовуються, щоб показати легкість, дружелюбність і запал.

Як і з кольором, тут важливо розуміти, який образ ви хочете сформувати у свідомості покупців. Що вам більше до душі - читабельність і серйозність або м'якість і грайливість? У першому випадку вам підійдуть шрифти із засічками і без них, а у другому краще використовувати нестандартні шрифтові стилі.

Логотип для розплідника собакЛоготип для розплідника собакЛоготип для розплідника собакЛоготип для розплідника собак

Логотип для розплідника собак: тренди в дизайні

Найпопулярнішими знаками у цій сфері є емблеми та комбіновані лого із зображенням собак. Щоб відбудуватися від конкурентів та залучити аудиторію, реалістичні картинки тварин можна замінити стилізованими образами та силуетами. Тоді фірмовий знак виглядатиме стильно та незвично. 

3 тренди в дизайні логотипів для розплідників собак

  1. Мальовані та стилізовані образи . Обігравання звичних зображень та цікава подача тексту та символу дозволяють створювати оригінальні логотипи, які сучасно та привабливо виглядають, а також легко запам'ятовуються.

    Логотип для розплідника собакЛоготип для розплідника собакЛоготип для розплідника собакЛоготип для розплідника собак

  2. Геометричні форми . Різні фігури (кола, квадрати, прямокутники тощо) і лінії (вертикальні, горизонтальні, криві) можуть використовуватися окремо або разом із зображеннями тварин. У першому випадку ви отримаєте оригінальний фірмовий знак, а в другому – інформативний та виразний.

    Логотип для розплідника собакЛоготип для розплідника собакЛоготип для розплідника собакЛоготип для розплідника собак

  3. Шрифтові лого . Незважаючи на те, що в цій сфері найчастіше зустрічаються саме комбіновані логотипи, текстові знаки без зображень теж дуже популярні, особливо в останні кілька років. Це з збільшенням кількості розплідників і необхідністю відокремитися від конкурентів. Шрифтові лого виглядають стильно та сучасно, а якщо ще й цікаво обіграти текст, то знак притягуватиме погляди та легко запам'ятовуватиметься.

    Логотип для розплідника собакЛоготип для розплідника собакЛоготип для розплідника собакЛоготип для розплідника собак

Для створення оригінального та емоційного логотипу потрібен нестандартний підхід та цікава ідея. Якщо ви не знаєте, з чого почати та які елементи дизайну краще використовувати, дизайнери студії WeLoveBrands допоможуть вам вирішити це завдання. Щоб отримати консультацію та поставити будь-яке питання на тему дизайну логотипу, зателефонуйте нам або напишіть в онлайн-чат.

Короткий огляд логотипів для розплідників собак в Україні

В Україні популярні комбіновані логотипи для розплідників собак. Найчастіше на таких знаках зображені тварини та сліди лапок. Картинка підбирається в залежності від напряму діяльності розплідника та кількості порід, що вирощуються (може зображуватися одна або кілька собак).

Зустрічаються як реалістичні зображення, так і силуети вихованців, стилізовані образи та мальовані лого.

Шрифтові лого поширені не так широко, як комбіновані, але вони все ж таки є. У таких знаках використовуються нестандартні та рукописні шрифти.

Популярними відтінками є чорний, білий, червоний та коричневий.

Логотип для розплідника собак

Які логотипи обирають розплідники собак у США?

Фірмові знаки американських розплідників – це переважно комбіновані одноколірні лого. Зустрічаються також шрифтові логотипи, емблеми та комбіновані знаки, пофарбовані у 2 та більше кольорів.

Найбільш поширені синій, чорний, сірий та бежевий відтінки. Активно використовуються образи собак (самостійно або у поєднанні з іншими зображеннями).

Що стосується шрифтів, то вибирають із засічками і без них. Накреслення при цьому зберігається пряме, без нахилів та завитків.

Логотип для розплідника собак

Яскраві акценти в логотипах для розплідників собак у Європі

Фішкою логотипів європейських розплідників є використання яскравих відтінків, зокрема не поширених у цій сфері. Тут зустрічаються жовті, помаранчеві, зелені та блакитні тони, а також звичні синій, чорний та білий.

З образів традиційно використовуються собаки та лапки (реалістичні зображення, силуети та стилізовані образи). Популярні також лаконічні шрифтові лого.

Шрифти вибирають в основному класичні, але застосовують прописне, похило і м'яке зображення.

Логотип для розплідника собак

Лаконічні логотипи для розплідників собак в Азії

В Азії люблять і комбіновані та шрифтові логотипи. При створенні перших вибирають ті самі образи собачок і лапок, а також геометрію, а для створення других - прості шрифти і яскраві кольори.

Найпоширеніші відтінки – жовтий, помаранчевий, червоний, синій та чорний. Найчастіше логотипи пофарбовані у два кольори.

Для написання тексту використовуються ієрогліфи та стандартні прості шрифти.

Логотип для розплідника собак

Створення логотипів для розплідників собак: де замовити і скільки коштує дизайн лого

Якщо відмовитися від ідеї самостійної розробки фірмового знака за допомогою онлайн-сервісів, отримати логотип можна, звернувшись до професійних дизайнерів. 

Для цього є два шляхи :

  • знайти відповідального фрілансера, який якісно виконає роботу та не підведе вас за термінами;

  • замовити дизайн у компанії, в якій працює команда досвідчених та креативних дизайнерів, які створюють унікальні логотипи під завдання вашого бізнесу.

Замовлення послуги на фрілансі обійдеться дешевше (в середньому, 1000-1500 грн), але пов'язане з ризиком потрапити на недобросовісного фахівця, який видасть вам банальний лого або не встигне виконати роботу вчасно.

Вартість розробки лого в компанії стартує від $150, зате ви самі оберете тарифний пакет і чітко розумітимете, за що платите. Тарифи відрізняються термінами виконання, кількістю готових варіантів та кількістю правок, які можна буде внести до логотипу за вашим бажанням.

Дизайнери студії WeLoveBrands приступають до створення логотипу тільки після вивчення ринку, особливостей вашої роботи та потреб цільової аудиторії, а значить ви отримаєте логотип для розплідника собак, який відображатиме вашу індивідуальність, приваблюватиме покупців і викликає довіру. Для замовлення послуги та уточнення вартості розробки, зв'яжіться з нами по телефону або в чаті на сайті.

Оцініть матеріал:

Натисніть на сердечко, щоб проголосувати!

Кількість голосів: 0

Середня оцінка 0 / 5