→ Встигни заробити Hamster — нова криптовалюта в Telegram, заробляй за кожне натискання.

Потужні презентації на замовлення за ціною 600 грн. за 1 слайд

3920

Оцінили: 891

Зміст:
Розмір шрифту:

Потужні презентації на замовлення за ціною 600 грн. за 1 слайд

Презентація – це наочна інформація про вашу компанію, бренд, товари та послуги. І щоб вона долетіла до вашої цільової аудиторії і змусила її зробити потрібну вам дію, текст треба грамотно та вигідно подати. Посилити загальне враження допоможе сучасний та нестандартний дизайн презентації.

 

Забудьте про привабливе оформлення. Створення дизайну – це не так про те, щоб зробити красиво, як про те, щоб достукатися до глядача, викликати емоції та отримати результат.

Створюємо захоплюючі та переконливі презентації під ваші завдання

Щоб «розкачати» аудиторію, презентація має відповідати вашій меті. Одна справа, якщо ви маєте публічний виступ на якомусь заході, і зовсім інше – якщо необхідно бути у всеозброєнні на переговорах з бізнес-партнерами або інвесторами.

Завдання, які вирішує презентація:

  • інформує про компанію, її місію та види діяльності;

  • рекламує товари та послуги;

  • допомагає продавати продукт;

  • переконує на переговорах;

  • пояснює інформацію широкій аудиторії на конференціях, виставках та інших заходах;

  • демонструє результати роботи (звіти, аналіз, статистика).

Залежно від того, для кого і з якою метою ви робите презентацію, її структура, наповнення та оформлення відрізнятимуться.

Інфографіка, картинки, кольори, шрифти та стилі підбираються з урахуванням того, щоб вигідно уявити компанію чи продукт, викликати інтерес у аудиторії та підвести її до бажаної дії.

Розробка презентації – простий та ефективний спосіб донести свою ідею

Усі презентації поділяються на друковані та електронні. Останні, у свою чергу, можуть бути статичними (текст та інфографіка), анімованими та мультимедійними (з використанням інтерактивних елементів, відео та звуків).

Але якою б вона не була, її головне завдання – зацікавити, показати переваги продукту та підштовхнути до дії (купити, записатися, залишити контактні дані тощо).

 
     

Створення презентацій у Power Point або Google Slides (Google Презентації) – нічого зайвого

 

Презентації у форматі PDF – швидко та практично

Це найпростіший і найпопулярніший спосіб створення презентацій. Тут можна легко та зручно додавати, видаляти та змінювати інформацію, а також використовувати анімацію та створювати динамічні переходи між слайдами.

Наші дизайнери розроблять всю інфографіку та анімовані елементи для презентації в єдиному стилі, щоб сформувати привабливий і незабутній образ.

 

Готовий документ є невеликим за розміром файлом з набором сторінок, який зручно використовувати для розміщення на сайті або email-розсилки. Цей формат чудово підходить і для друку.

Продумаємо структуру, підготуємо привабливе та сучасне оформлення, щоб ви вигідно презентували свій бренд та зацікавили аудиторію.

     
 
     

Розробка презентацій у Photoshop, inDesign – стильне та ефективне рішення

 

Анімовані презентації - додавання ефектів та фішок

Графічні редактори дають безмежні можливості для створення презентації, здатної змінити думку та поведінку слухачів. Але це ефективний інструмент для тих, хто вміє з ним працювати.

Щоб отримати сильну та захоплюючу презентацію, зверніться за допомогою до наших дизайнерів. Повірте, ви зможете заінтригувати та захопити вашу аудиторію.

 

"Оживити" можна як фігури і графічні елементи, а й текст. За допомогою різних інструментів об'єкти будуть з'являтися, переміщатися, зникати, змінювати розмір та колір.

Наші анімовані презентації коректно відображаються на всіх видах пристроїв (комп'ютерах, планшетах та смартфонах), легко відправляються поштою і дозволяють виконати цільову дію.

Як ми створюємо ненудний та ефективний дизайн презентацій?

   
         
Продумуємо ідею та структуру   Пишемо ємні рекламні тексти (за потреби)   Розробляємо легку для сприйняття інфографіку і готуємо оформлення слайдів, що запам'ятовується.

 

Дизайн презентації може бути різним для кожного слайду, м'яко перетікати від одного розвороту до іншого та розкручувати сюжет у міру перегляду документа.

Працюємо з різними форматами, програмами та графічними редакторами. Створюємо якісний адаптивний дизайн під будь-які завдання. Замовте розробку дизайну в студії WeLoveBrands та отримайте вражаючу та переконливу презентацію, яка точно донесе аудиторії вашу ідею.

Анімовані презентації – додавання ефектів та фішок

«Оживити» можна як фігури і графічні елементи, а й текст. За допомогою різних інструментів об'єкти будуть з'являтися, переміщатися, зникати, змінювати розмір та колір.

Наші анімовані презентації коректно відображаються на всіх типах пристроїв (комп'ютерах, планшетах і смартфонах), легко відправляються поштою і дозволяють виконати цільову дію.

Розробка відео-презентацій – жодних обмежень та нудних слайдів

Ця презентація є ефективним способом просування продукту. Як правило, містить анімовані елементи, схеми, графіки та текст, які поєднуються в інтерактивний ролик.

4 причини замовити відео-презентацію:

 

  Залучення та взаємодія з глядачами     Інформативність та насиченість
             
  Мультимедійність (мультиплікація, анімація, звукові ефекти, 3D-графіка, відео тощо)     Компактність (доступний у різних форматах та може зберігатися на будь-яких носіях)


Такий вид презентації найкраще використовувати для презентації бренду, розкриття переваг продукту, проведення акцій та звернення до партнерів, клієнтів та колег.

Створимо для вас емоційну презентацію, яка буде виділятися серед конкурентів і підкреслить статус компанії.

Створення web-презентацій – нові можливості для розвитку бізнесу

Онлайн-презентації та вебінари сприяють розвитку вашого бізнесу та допомагають урізноманітнити способи комунікації з клієнтами, партнерами та співробітниками. Може проводиться з навчальною та комерційною метою.

Розробимо чіпляючу презентацію, яка викличе інтерес до компанії та продукту та дозволить налагодити контакти зі споживачами.

Презентація як спосіб бути почутим

Якщо ваша презентація не працює, значить, у ній або не вистачає переконливої інформації, або вона несмачно оформлена, або подача занадто млява. Щоб зачепити аудиторію та змусити її дослухати вас до кінця, під час створення презентації слід враховувати ці три моменти, а також правильно вибрати формат.

Дизайн презентації для виступів

Завдання: ознайомити слухачів із продуктом та піти на випередження, відповівши на запитання, які вони могли б поставити.

Нюанси: акуратний дизайн, більше вигод і фактів, картинки ефективніші за текст, тому слів має бути небагато.

Особливості презентації для партнерів/колег

Завдання: уявити ідею та отримати зворотний зв'язок.

Нюанси: короткі, але вагомі аргументи, дизайн, що допомагає вигідно подати інформацію.

Розробка презентації для інвесторів

Завдання: презентувати проект та отримати гроші від інвесторів.

Нюанси: переконливий текст та «ділове» оформлення, що посилює враження.

Презентація продукту чи послуг

Завдання: реклама товару чи послуги, вихід нові ринки.

Нюанси: розкрити вигоди, подати факти та цифри, що підтверджують користь продукту, використовувати картинки та інфографіку, емоційний дизайн.

Оформлення презентації про компанію

Завдання: викликати інтерес, підвищити довіру споживачів, голосно заявити себе.

Нюанси: оригінальна подача інформації, відмова від нудних слайдів та шаблонних фраз.

Презентація для email-розсилки

Завдання: зацікавити, справити враження та стимулювати до дії.

Нюанси: стислість та інформативність, заголовок – у крапку, більше інфографіки та дизайн, здатний залучити та утримати увагу.

Розробка корпоративних шаблонів презентацій – статусно та естетично

Готовий шаблон дозволяє швидко підготувати кілька різних презентацій, виконаних відповідно до фірмового стилю компанії. Такі презентації виглядають стильно та професійно.

Наші дизайнери розроблять вам унікальний дизайн слайдів, підберуть гармонійну кольорову гаму, створять іконки та інші графічні елементи. Ви отримаєте шаблон, що відображає специфіку бізнесу та відповідну мету презентації.

Питання - Відповідь

Як називається одна сторінка у презентації?

Кожна окрема сторінка презентації називається слайдом.

Де робити професійні презентації?

Якщо ви готуєте складний та важливий проект, від презентації якого може залежати велика сума грошей, репутація компанії, особистості чи результат переговорів – зверніться до нашої студії. І тут внесок у потужну якісну презентацію можна розцінювати як інвестицію.

Скільки коштує зробити презентацію на замовлення?

Вартість презентацій у нашій студії варіюється від 350 до 800 гривень за слайд, робота за контентом – тексти, фото, редактура, тарифікується окремо.

Скільки коштує зробити презентацію на 10 слайдів?

Склад робіт Вартість*, грн.
Маленька презентація (до 10 сторінок) Середня презентація (до 30 сторінок) Велика презентація (до 50 сторінок)
Винятково «під ключ» (структура + тексти + дизайн)
14000
грн.
26 000
грн.
40 000
грн.
Дизайн «під ключ», окрім текстів (структура + редагування текстів замовника + дизайн)
7000
грн.
14 000
грн.
21 000 грн.

Скільки слайдів у презентації на годину виступу?

Розраховується кількість слайдів за таймінгом виступу: на один слайд йде від кількох секунд до хвилини, максимум півтори. Довше за живого виступу краще слайд не тримати. Відповідно, якщо час виступу 10-12 хвилин, то у презентації буде приблизно 20 слайдів, а на годину виступу – 120 слайдів.

Оцініть матеріал:

Натисніть на сердечко, щоб проголосувати!

Кількість голосів: 891

Середня оцінка 4.4 / 5