→ Встигни заробити Hamster — нова криптовалюта в Telegram, заробляй за кожне натискання.

Дизайн упаковки постільної білизни

0

Оцінили: 0

Зміст:
Розмір шрифту:

Дизайн упаковки постільної білизни

За покупкою постільної білизни ми вирушаємо у двох випадках: щоб оновити оздоблення свого спального місця або підібрати подарунок для близьких людей. Оскільки відбувається це не кожен день, і річ купується для тривалого використання, кожну пропозицію текстильних виробників ми розглядаємо з особливою ретельністю.

 

Особливий підхід до вибору постільної білизни

З урахуванням вищесказаного дизайн упаковки у сфері виробництва постільної білизни має першорядне значення. Для виробника це чудовий спосіб розповісти про характеристики своєї продукції (головним чином про якість та ціну), а для потенційного покупця – можливість отримати інформацію візуальним шляхом.

Дизайн такої упаковки повинен базуватися на зображенні білизни в інтер'єрі спальної кімнати, коли кожна з одиниць комплекту одягнена на відповідну постільну білизну і складає гармонійну композицію. Щоб споживач міг побачити реальне забарвлення білизни, у непрозорій упаковці доцільно залишати віконце з прозорого матеріалу.

Топ-5 тенденцій у дизайні упаковки постільної білизни

Серед актуальних напрямів у дизайні пакування постільної білизни сьогодні можна виділити 5 основних:

Ніжна романтика.

З першого погляду на таку упаковку постільної білизни стає зрозумілим, що вона чудово виглядатиме в класичному інтер'єрі кімнати для сну. До цільової аудиторії такого комплекту можна віднести молодих дівчат або молоді подружні пари.

 

ніжна романтика   ніжна романтика2

 

 

Дотик природи.

Ті споживачі, яких притягує все натуральне, точно не зможуть пройти повз упаковку зі спальним комплектом з аналогічного матеріалу. А дізнаються вони про відсутність синтетики в білизні не інакше, як завдяки правильно оформленій упаковці. Чистий білий колір або будь-які світлі відтінки, фотографії або зображення зелених рослин, тварин і комах - саме ті елементи дизайну, які уособлюють природність і еко-стиль.

 

дотик природи   дотик природи2

 

 

Філософія геометрії.

Великі геометричні фігури, контрастна клітина, темні та холодні кольори - це саме ті елементи дизайну упаковки, яка підходить для чоловіків і з високою ймовірністю привертає їхню увагу.

 

філософія геометрії   філософія геометрії2

 

 

Королівський шик.

Однозначно, під такою упаковкою знаходяться вироби класу «люкс» - вибір споживачів із достатком. Про преміальну якість такої постільної білизни говорить дизайн обгортки в барочному або вінтажному стилі, з великою кількістю вигадливих візерунків і в лаконічному кольорі (максимум 2-3 кольори).

 

королівський шик   королівський шик2

 

 

В обіймах казки.

Дизайн із використанням на упаковці персонажів з дитячих книг або мультфільмів, яскраві веселі забарвлення відразу виділяють в асортименті текстильного відділу постільну білизну, призначену для дитячої спальні. Оскільки гіпоалергенність і відсутність синтетики при цьому відіграє важливу роль, про натуральний склад теж варто повідомити на упаковці хоча б у вигляді розміщення помітного символу. 

 

в обіймах казки   в обіймах казки2

 

 

Фахівці студії WeLoveBrands завжди готові знайти для вас цікаве рішення щодо оформлення упаковки постільної білизни в одному з розглянутих чи будь-якому іншому стилі. Повірте, це буде такий дизайн, який надихне на покупку навіть найдосвідченішого споживача!

Оцініть матеріал:

Натисніть на сердечко, щоб проголосувати!

Кількість голосів: 0

Середня оцінка 0 / 5