→ Встигни заробити Hamster — нова криптовалюта в Telegram, заробляй за кожне натискання.

Логотип весільного агентства: як створити виразне та впізнаване лого

0

Оцінили: 0

Зміст:
Розмір шрифту:

Логотип весільного агентства: як створити виразне та впізнаване лого

Весільне агентство, один з найбільш затребуваних, але дуже конкурентно-активних видів бізнесу, в яких різноманітність творчого підходу до просування та напрацювання довіри клієнтів дуже важлива. Весільний логотип – це не тільки інструмент залучення клієнтів, але й можливість створити особливий символ, завдяки якому день весілля надовго запам'ятається. Давайте детально розберемо сильні сторони логотипу весільного агентства.

5 переваг фірмового знаку для весільного агентства

 

Логотип свадебного агентстваІдентифікація. Основна причина, чому ваш бізнес повинен мати логотип – це його індивідуальність. Створивши унікальний знак, ви відокремите себе від конкурентів і зможете залишити відбиток у свідомості споживачів.

 

Логотип свадебного агентстваНайкращий маркетинговий інструмент. Логотип може сильно допомогти у просуванні товару, адже його розміщують скрізь: на продукції, фірмових магазинах, візитках, банерах, соціальних мережах. Тому він повинен бути не складним, а таким, що легко запам'ятовується, щоб людина могла розповісти про вашу компанію, лише глянувши на логотип.

 

Логотип свадебного агентстваДовіра клієнта. Очевидно, що клієнти довіряють більше тим компаніям, які мають логотип. Яскравий фірмовий знак покаже вас як експерта у певній сфері діяльності та допоможе завоювати довіру споживачів. Оскільки дизайн логотипу задасть тон вашому стилю, вам необхідно враховувати загальний імідж вашого бізнесу, щоб досягти максимальної довіри.

 

Логотип свадебного агентстваАкцент на ключових перевагах. Добре сформований образ, який створює логотип, показує лише сильні сторони вашої компанії, які надовго запам'ятовуються, змушуючи людину знову співпрацювати з вашою фірмою.

 

Логотип свадебного агентстваЗміцнення репутації. Грамотно розроблений логотип формує позитивний імідж компанії та підвищує впізнаваність образу бренду для споживачів.

 

Ключові моменти у створенні логотипу для весільного агентства

Логотип весільного агентства – це не просто значок або символ. Це своєрідна гарантія того, що організація весілля клієнта пройде на найвищому рівні. За допомогою фірмового знака потрібно викликати довіру та інтерес до свого бізнесу, а також розповісти про всі переваги без слів. Тому до розробки логотипу потрібно підійти відповідально.

Весілля – це історія про велике кохання, про єдність двох половинок, про союз. Від цього насамперед і варто відштовхуватися. При дизайні логотипу для весільного агентства використовуйте зображення закоханої пари або парні символи та лінії, що імітують об'єднання.

Якщо розробляти текстовий логотип, то підійдуть декоративні шрифти. Також актуальні суворі шрифти з тонкими витонченими лініями.

Поради з дизайну логотипу для весільного агентства

Ефективний логотип включає яскраву іконку, правильно підібраний шрифт і колірну гаму, яка буде приємна для очей споживачів. Адже чим більше ви подбаєте про дизайн кожної дрібниці в логотипі, тим ідеальніше вийде ваш фірмовий знак. Такий логотип добре сприйме цільова аудиторія, а значить він приноситиме вам більше нових клієнтів.

Символіка

Ілюстрації мають розповідати про історію кохання. Це може бути, наприклад, образи двох лебедів, купидони, ангелочки. Також буде доречна весільна атрибутика (кільця, келихи, конверти і т.д.), квіти, що розпустилися, геометричні фігури у вигляді серця і все, що асоціюється з весіллям. У 2020 році дуже популярні іконки, виконані аквареллю або за допомогою комп'ютерної графіки. Найчастіше логотипи для весільного агентства набувають круглої форми або форми серця.

Логотип свадебного агентства

Кольорова гама

Колірне наповнення – це один із найважливіших етапів у створенні фірмового знака. Правильно підібраний колір покращує візуальне сприйняття вашого бренду та викликає позитивні асоціації, тим самим збільшуючи кількість клієнтів.

Весільна тематика відрізняється м'якими та пастельними тонами. Тобто ви можете вибрати будь-який колір, але головна умова – використовуйте його максимально м'який та світлий відтінок.

Логотип свадебного агентства

Чорно-білі відтінки, кольори благородних металів (золотий, срібний, платиновий) додадуть вашому логотипу елегантності та стриманості. Можна використовувати і яскраві, соковиті кольори, але важливо, щоб вони відповідали вашому посиланню цільовій аудиторії.

Шрифт

У логотипі для весільного агентства рекомендується використовувати м'які та повітряні шрифти. Відмінно підійдуть курсив та каліграфічні шрифтові стилі. Витончені літери із засічками також добре виглядатимуть на емблемах. Основне завдання – підібрати читабельний та доречний шрифт. Для цього дотримуйтесь таких правил:

 

Логотип свадебного агентстваВибирайте прості шрифти. Фірмовий знак має бути читабельним, адже якщо потенційний клієнт не зможе дізнатися ім'я вашої компанії, то про який бізнес взагалі може йтися? Правильно підібраний шрифт зможуть прочитати навіть якщо емблема буде розміром з поштову марку.

 

Логотип свадебного агентстваШрифт повинен відповідати напрямку бізнесу. Щоб «потрапити в точку», проаналізуйте, які шрифти використовують ваші конкуренти і які з них популярні, тоді ви зрозумієте, який саме відповідає вашому бізнесу.

 

Логотип свадебного агентстваПеревірте чіткість шрифту. Напишіть кілька рядків звичайного тексту. Чи не зливаються букви? Що буде при стисканні? Він читається і виглядає добре? Якщо так, то він ідеально підходить вам.

 

Тренди та ідеї в дизайні логотипів для весільного агентства

Каліграфічні весільні лого. Персональний дизайн ручної роботи найкраще зможе передати той самий потаємний та святковий настрій. Невипадково кастомна каліграфія визнана класикою весільного дизайну.

Логотип свадебного агентства

Вінтажний стиль. Традиційні теми, які згодом не втрачають актуальності, популярні завжди. І vintage стиль – яскравий тому приклад. У таких логотипах найчастіше використовують приглушені відтінки бежевого та коричневого. Вінтажна естетика не тільки витримала випробування часом, але й виявилася здатною передати відчуття довговічності - те, що потрібне успішному шлюбу!

Мінімалізм. Цей стиль буде актуальним завжди. Він ідеальний для створення сильних та відомих брендів, які схильні до інновацій. Суворі та тонкі шрифти без засічок, сміливі кольори покажуть потенційним клієнтам, що перед ними сучасне агентство, яке організує не лише веселе, а й стильне весілля. Це дуже сподобається молодятам.

Логотип свадебного агентства

Геометричні фігури. Цей тренд, що набирає популярності цього року серед дизайнерів. Згідно з дослідженнями маркетологів і психологів, логотипи, що містять геометричні фігури, легко сприймаються і добре запам'ятовуються. Вже більшість відомих весільних агенцій використовували геометричні форми у своїх фірмових знаках.

Весільні логотипи в Україні

  • Sobranie Wedding
  • Yes Yes
  • Girko
  • Vlasenko weddings
  • Caramel events
  • Kuda Agency

Логотип свадебного агентства

В Україні весільні агенції здебільшого використовують текстові лого з декоративними шрифтами та округлими завитками. Часто вибирають бежеві та рожеві кольори в ніжних та пастельних тонах. Також можна зустріти комбіновані логотипи з весільною символікою та квітами.

Приклади логотипів для весільного агентства у світі

Європа

  • PalazzoEventy
  • Ksenia Ridolfi Weddings
  • WeDoAgency
  • Happy moments collector
  • Wow wedding

Логотип свадебного агентства

У Європі дизайнери не бояться експериментувати, тому використовують нестандартні шрифти та символи. Популярністю користуються текстові логотипи із тонкими, витонченими лініями. У кольоровій гамі переважають чорно-білі відтінки та кольори благородних металів, а в іконках використовують символіку, яка відображає основні цінності компанії. Наприклад, в агентстві Happy moments collector емблема радісної дівчинки показує, що для них важливо робити людей щасливими, це їхнє першорядне завдання.

Азія

  • Marriage agency
  • Nadeshiko Bridal
  • Irbis Marriage Agency
  • Royal Wedding

Логотип свадебного агентства

В Азії віддають перевагу комбінованим фірмовим знакам. На іконках зображають закохані пари та весільні символи. Дизайнери також люблять геометричні фігури та тонкі лінії. Лаконічне поєднання яскравих кольорів дуже незвичне для нас, але саме цим і чіпляють такі логотипи. Для написання текстів використовують рукописні та стандартні шрифти.

США

  • American dream wedding
  • Say «Yes»
  • Miam in Love
  • Aurora cruise
  • Design a dream events

Логотип свадебного агентства

В Америці дизайнери створюють фірмові знаки у дуже ніжних та світлих відтінках. Популярністю користуються як текстові логотипи, так і комбіновані. Дуже часто зустрічаються емблеми у вінтажному стилі. Як образи вибирають ілюстрації квіткових комбінацій, купідонів, обручки, закохану пару, лебедів або котів.

Розробка логотипу для весільного агентства: де та за якою ціною замовити?

Розробка логотипу – дуже складний процес, що складається з багатьох етапів. Збір інформації, продумування концепції та інші кроки допомагають створити оригінальний ефективний логотип. Тому безглуздо звертатися за допомогою до онлайн-конструкторів, оскільки вони видадуть вам лише шаблонні ідеї. Щоб розробити по-справжньому гідний фірмовий знак, потрібно не шкодувати енергію, сили та гроші. Ми радимо вам підібрати гідного дизайнера для втілення ваших ідей у ​​реальність. І тут є два варіанти:

Замовити логотип у фрілансера. Існує безліч онлайн-платформ, де можна знайти дизайнера на фрілансі. У нього розробка лого вийде близько 40-60 $, але є ризики, що вам трапиться некомпетентний фахівець, який створить вам зовсім не той логотип, який ви хотіли.

Замовити створення логотипу у студії графічного дизайну. У студії працюють знавці своєї справи, які дорожать репутацією, тож зроблять усе у кращому вигляді. Перед розробкою фірмового знака вони вивчають особливості бізнесу, конкурентів та цільову аудиторію, щоб знайти сильні сторони та розробити логотип, який працює на імідж вашої компанії. Вам нададуть кілька тарифних пакетів, що відрізняються термінами здачі проекту, кількістю готових варіантів та правок, які можна буде внести до макету. Вартість розробки логотипу складатиме від 250$.

Якщо ви хочете отримати логотип весільного агентства, що викликає довіру, замовте дизайн у студії WeLoveBrands. Наші дизайнери зможуть втілити в життя навіть найскладніше рішення. Для замовлення послуги та уточнення деталей зателефонуйте нам або напишіть у чат.

Оцініть матеріал:

Натисніть на сердечко, щоб проголосувати!

Кількість голосів: 0

Середня оцінка 0 / 5