→ Встигни заробити Hamster — нова криптовалюта в Telegram, заробляй за кожне натискання.

Скільки коштує дизайн візитки у Києві та Дніпрі?

370

Оцінили: 84

Зміст:
Розмір шрифту:

Скільки коштує дизайн візитки у Києві та Дніпрі?

Візитна картка – невід'ємна частина ділового спілкування та одна з точок контакту бренду з цільовою аудиторією. Тому в будь-якого підприємця, що поважає себе, вона повинна бути. Враховуючи досить великий розкид ціни дизайну візиток у Києві та Дніпрі, важливо розуміти, від чого залежить ця вартість. У цій статті поговоримо про фактори, що впливають на ціну дизайну візитки, а також подивимося, що можна замовити у двох найбільших містах України.

 

У чому користь візитних карток?

Призначення візитних карток начебто всім і так зрозуміло. Якісно зроблена візитка з яскравим оригінальним дизайном здатна збільшити продажі та прискорити їх, тоді як некоректна картка може виявитися неефективною та загалом негативно вплинути на просування бізнесу та послуг.

cena-vizitkicena-vizitkicena-vizitki

 

На сьогоднішній день існує два типи друку візиток: офсетна та цифрова. Але насправді вони не представляють ніякої різниці для клієнта, особливо якщо дизайн у них нормальний, без будь-яких химерностей. А ось для власника цих візиток різниця є: якщо партія візиток буде достатньо об'ємною (понад 200 штук), то офсетний друк буде вигіднішим, для мінімальних обсягів (100 - 200 шт.) можна розщедритися і на цифровий друк.

Яким має бути дизайн ефективної візитки?

cena-vizitkicena-vizitki

 

Як не крути, але в дизайні візитки першочергове значення має інформація, а не всякі малюнки-завитки. Тому дизайн повинен бути таким, щоб при одному погляді на візитку людина отримувала чіткі відповіді на два питання:

  1. Що може запропонувати компанія?
  2. Як зв'язатися із компанією?
cena-vizitkicena-vizitki

 

Ці дані обов'язково мають бути зазначені на візитівці, інакше в ній не буде жодного сенсу. Ну, хіба що потенційний клієнт зможе використовувати її як закладку до книги. Але ми ж не цього ефекту домагаємося для бізнесу, чи не так? Крім цієї інформації на візитівці слід зазначити:

cena-vizitki перелік послуг чи професію (косметолог, сантехнік, встановлення кондиціонерів тощо);

 

cena-vizitki контактний телефон (а краще від різних операторів), плюс міський номер;

 

cena-vizitki електронну пошту, сайт, скайп, соціальні мережі та інші альтернативні канали зв'язку;

 

cena-vizitki назва фірми або ПІБ, якщо візитка належить приватній особі.

 

 

Вітається однотонне тло та чіткі читабельні шрифти – це спрощує розпізнавання інформації та її запам'ятовування аудиторією.

cena-vizitkicena-vizitki

 

А ось що можна не вказувати, то це купу додаткової інформації. Наприклад, розписувати тонкощі кожної послуги, особливості діяльності, ціни – це все зайва інформація, яка забиває весь корисний простір на візитівці та відволікає увагу від справді важливих даних. Щоб візитка «працювала» на ваш бізнес, вона має бути простою, чіткою та зрозумілою. Зображення або ілюстрацію можна розмістити, якщо цього вимагає специфіка бізнесу. Як зображення зазвичай використовуються логотип або зображення головного товару.

Як просувати бізнес за допомогою візитної картки?

Візитка - це одна з найважливіших точок контакту підприємця з цільовою аудиторією, тому потрібно вміти з нею поводитися. І тут є деякі хитрощі, які дозволяють підвищити ефективність роботи та посилити просування бізнесу:

 

cena-vizitki коли клієнт купує будь-який ваш товар, обов'язково вкладайте візитну картку (для консультації чи нової покупки);

 

cena-vizitki візитки повинні бути у вільному доступі у місцях прямого продажу, а також у всіх партнерських магазинах;

 

cena-vizitki прикріплюйте по 1-2 візитки до іншої рекламної продукції;

 

cena-vizitki завжди давайте свою візитну картку іншим підприємцям та бізнесменам під час спілкування.

 

Завдання візитівок – популяризувати бізнес, тому не потрібно їх шкодувати і видавати лише «обраним». Це помилка, яку роблять багато підприємців. Візитка повинна працювати на бізнес, а не припадати пилом на полиці. Це просто видатковий рекламний матеріал, запаси якого можна легко поповнити.

cena-vizitkicena-vizitki

 

Пам'ятайте, що якісна візитівка збільшує прибутковість бізнесу, розширює коло потенційних клієнтів та партнерів. Тому обов'язково замовте дизайн візитки у студії WeLoveBrands, щоб ваша візитка вигідно відрізнялася від конкурентів та врізалася в пам'ять клієнтів та бізнес-партнерів.

Скільки коштує дизайн візитки у Києві та Дніпрі: огляд цін

cena-vizitki

Вартість дизайну візиток коливається в межах від 250 до 1000 грн. за один варіант дизайну. При цьому середня ціна більшості компаній складає 450 грн. Якщо добре пошукати, то у дизайнерів-фрілансерів можна знайти варіанти дешевше, але терміни виконання та якість результату залишаються під питанням. Єдиний варіант – дивитися портфоліо та читати відгуки інших клієнтів про конкретного виконавця на біржах фрілансерів.

Дизайн візитки, ціна якого становить 200 грн – це, як правило, однотонне тло та розміщена на ньому текстова інформація. Жодних вишукувань. У деяких випадках може додаватися пара-трійка графічних елементів. Другий варіант за таку ціну – завантажений із просторів інтернету шаблон, на який також просто розміщується контактна інформація. Звичайно, за вартістю 200 грн ні про який індивідуальний, ексклюзивний, крутий дизайн не йдеться.

cena-vizitkicena-vizitki

 

Середня ціна на ринку – 450-800 грн. за один варіант дизайну візитки. Така вартість передбачає розробку макету візитної картки дизайнера, індивідуальний підхід до його оформлення. За таку вартість можна отримати якісну, красиво зроблену візитку, яку не соромно вручатиме своїм клієнтам та партнерам.

cena-vizitki

 

Ціна вище 1000 грн. за один варіант дизайну зазвичай передбачає, що дизайнер створить макет без використання шаблонів. Тобто придумає та малює все самостійно. У такому разі ви можете бути на 100% впевнені в ексклюзивності візитної картки та її неповторному дизайні. Індивідуальний дизайн хороший тим, що дозволяє «підігнати» візитку під загальний фірмовий стиль компанії (якщо є), а також виділити її на тлі конкурентів.

cena-vizitkicena-vizitkicena-vizitki

 

До речі, якщо ви хочете замовити візитки в м. Дніпро або м. Київ з тисненням або нестандартним дизайном (3D, наприклад), це також передбачає індивідуальну роботу дизайнера. Ціна на подібні проекти зазвичай вища за середню – від 700 грн за один макет. Відповідно, якщо ви хочете замовити макет візитки не в одному, а у двох або навіть трьох варіантах дизайну, то цінник буде більшим.

Скільки коштує дизайн візиток у студії WeLoveBrands?

Розробка одного варіанта дизайну візитки коштує від 28 $. Його варто замовляти тим, хто знає, який хоче дизайн, і єдине, що потрібно – це реалізація задуму. Це мінімальна середня ціна ринку Києва та Дніпра за дизайнерську роботу. Термін виконання такого замовлення – 2 дні.

cena-vizitkicena-vizitki

 

Тим, хто начебто знає, чого хоче, але не зовсім впевнений у своїй ідеї краще замовити 2 варіанти дизайну візитки. Такий пакет послуг коштує 63 $ і виконується за 3 дні. В результаті ви отримуєте два круті варіанти дизайну, з яких можете вибрати найбільш підходящий.

cena-vizitkicena-vizitkicena-vizitki

 

Клієнтам, які абсолютно не знають, який вони хочуть бачити свою майбутню візитку, ми рекомендуємо замовляти відразу три варіанти дизайну. У такій ситуації це оптимальний варіант, тому що дизайнер студії WeLoveBrands створює 3 кардинально різні варіанти візитної картки. Це дає вам можливість оцінити різні стилі оформлення візитки і вибрати відповідний образ. Розробка 3 варіантів дизайну коштує 84 $ і передбачає індивідуальну роботу професійного дизайнера та повне занурення у проект. Виконується таке замовлення за 4 дні.

5 рекомендацій щодо створення візиток

Будьте оригінальним. Не бійтеся надто виділитися з натовпу. Тому що або ви виділяєтеся, або стаєте як усі. Середнього, на жаль, немає. Будьте оригінальним, проявляйте фантазію та пам'ятайте головне: нудні стандартні візитки нікого не дивують, не вражають та не запам'ятовуються. Щоб люди вас запам'ятали, треба бути сміливим, зухвалим, яскравим.

cena-vizitkicena-vizitki

 

Жодних загадок. Партнери та клієнти повинні чітко розуміти рід вашої діяльності, дивлячись на візитівку. Тому утримайтеся від абревіатур, скорочень та інших слів, які можуть спричинити непорозуміння. Ваша візитка має чітко й одразу розповідати, у чому суть вашого бізнесу та хто ви в ньому.

cena-vizitkicena-vizitkicena-vizitki

 

Зображення – щодо ситуації. Якщо ваша діяльність пов'язана з конкретним товаром, можливо, є сенс розмістити зображення на візитці. Наприклад, якщо ви займаєтеся продажем сантехнічного обладнання, від труб до басейнів, краще зробити кілька варіантів візиток і помістити на кожному по одній категорії товарів. Тоді, спілкуючись з клієнтами про встановлення труб, ви зможете вручити візитку з трубами, обговорюючи покупку ванної кімнати – дати візитівку з ванної кімнати, і т.д.

cena-vizitkicena-vizitki


Нема дрібних шрифтів.
Зазвичай шрифт зменшують, коли хочуть вмістити більше інформації. Але клієнт не повинен шукати лупи, щоб прочитати адресу або номер телефону на візитівці. Не робіть шрифти менше 8 пунктів, тому що все менше вже не читабельне. Шрифти, стилізовані під рукописні, завжди виглядають меншими, ніж є насправді. Тому для них варто вибирати більший кегль, ніж для друкованих літер.

cena-vizitki


Менше інформації. Перелічувати весь спектр послуг чи асортимент продукції – це вже моветон. І виглядає, м'яко кажучи, непрофесійно. Залиште на візитівці тільки найнеобхіднішу інформацію: хто ви, як з вами зв'язатися та в чому ваша перевага (можна вказати УТП компанії). Якщо вам все ж таки необхідно написати багато – для цього є зворотний бік. Використовуйте оборот візитки для всієї другорядної інформації.

cena-vizitkicena-vizitki

 

Хочете вручати клієнтам та партнерам круту візитку, за яку прямо гордість бере? Бажаєте, щоб ваші візитні картки не викидали через секунду після вручення, а зберігали у гаманцях та візитницях? Замовляйте дизайн візитки у студії WeLoveBrands. Наші професійні дизайнери створять для вас круту, яскраву, стильну візитку, яка з першого погляду запам'ятовуватиметься вашими клієнтами та партнерами.

 

Оцініть матеріал:

Натисніть на сердечко, щоб проголосувати!

Кількість голосів: 84

Середня оцінка 4.4 / 5